YC Inox

Vår huvudleverantör

YC Inox Co.Ltd. är Taiwans största servicecenter för rostfri stålplåt, samt dess största tillverkare av rostfria rör. I världen finns endast två tillverkare av rostfria rör som är större. YC Inox grundades 1973 och är ett publikt företag vars aktier handlas på Taipeibörsen. För närvarande använder man tre produktionsenheter med en total yta av 172,000 m2 och har ca 750 anställda. 

Taiwans Ledande Rostfria Ståltillverkare

Ett framgångsrikt partnerskap i rostfri stålbranschen.

Medan YC Inox alltid har specialiserat sig på svetsade rör, så har man sedan 2002 även investerat kraftigt i produktion av platta produkter.

Idag är YC Inox en ”one-stop shop” för praktiskt taget alla rostfria stålprodukter, inklusive dekorör, processrör, kall- och varmvalsad plåt, till och med vinkelstång och diverse profiler. 2014 inleddes dessutom produktion av sömlösa rör, vilka har blivit väl mottagna på marknaden. YC’s ytbearbetning anses allmänt vara ”bäst i klassen”. Därför rekommenderar vi deras produkter.

Vi lade vår första order hos YC Inox redan 2002. Sedan dess har vi kommit att uppskatta dem för deras integritet, service och kvalitetsåtagande. Kominox skulle inte ha varit vad det är idag utan YC Inox och vi vill gärna tro att Kominox har bidragit i liten skala till vår taiwanesiska partners framgång.

Vi på Kominmox är mycket stolta över att representera YC Inox i vår region. Det starka partnerskap vi har byggt har hjälpt oss utveckla våra marknader och är en nyckelkomponent i vår framtidsstrategi.