Varför köpa från Kominox?

Regionens ledande distributör

Kominox är regionens ledande distributör av rostfritt stål och har haft tillväxt och ökad marknadsandel under hela 2000-talet. Företaget står på solid grund. Det är svenskt och familjeägt och leds av VD Anders Nilson, en veteran med över 30 år i stålindustrin.

Konkurrenskraftiga priser

Genom sina stora inköpsvolymer och sitt goda rykte kan Kominox uppnå de bästa inköpspriserna. Kominox är distributör för YC Inox, en producent av världsklass. Vår princip är att inte bara syssla med trading, utan att utveckla långsiktiga kundrelationer genom att ge bästa tänkbara service och mycket konkurrenskraftiga priser

Högsta kvalitet

Kominox kontrollerar regelbundet produktkvaliteten på fabrik för att undvika obehagliga överraskningar. Vi förstår att det inte gynnar våra kunder om vi kompromissar med kvaliteten. Vi förhåller oss dessutom passionerat till de produktegenskaper som hjälper dig reducera kostnader för bearbetning och hantering. Kominox köper endast från noga utvalda producenter och söker de bästa specifikationerna och långsiktig och konsekvent kvalitet.

Leverans i tid

Vi styr logistiken från vårt operationsnav i Tallinn. Teamets erfarenhet av rostfritt stål matchas av lika lång erfarenhet av logistik. Resultatet är en service du kan lita på.

ISO 9001

edan 2001 är vår verksamhet i Tallinn certifierad enligt ISO 9001 av Bureau Veritas.

Brett lagersortiment

Vi arbetar tillsammans med dig för att garantera effektiv lagerplanering. På det sättet finns ett brett lagersortiment tillgängligt. Du skulle bli förvånad om du visste hur många populära artiklar som finns tillgängliga från vårt lager i Tallinn med leverans inom ett dygn.